Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: serinselvi yakında yepyeni bir tasarımla...  (Okunma Sayısı 438 defa)
serinselvi
Administrator
Yazar

« : Aralık 29, 2010, 08:59:30 ÖS »

Değerli dostlar,

serinselvi çok yakında yepyeni bir tasarımla huzurlarınızda olacak. Bu geçiş sürecinde kimi zaman dergi ve foruma ulaşmakta aksamalar yaşanabilir. Formatımızda yapılacak değişikliğin görsellikle sınırlı kalmayıp, içeriğe de yansıyacağı müjdesini verirken, olası aksaklıklar için de hoşgörünüze sığınıyoruz.

Sevgiler

serinselvi

İFFET
İFFET
Global Moderator
Yazar

« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2010, 09:13:41 ÖS »

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ YENİ TASARIMI YENİ YILDA YENİ TASARIM...HOŞ

Her yüzün bir hikayesi vardır...

http://www.sinova.blogcu.com
monaroza34
Forum Yazarı

« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2010, 12:09:31 ÖÖ »

Harika olur!umarım beni yeni tasarımda tanır çünkü şu son girdiğim her seferde şifre hatırlatmaktan bi hal oldum..Üzgün ayrıca ben öncek halini daha çok arıyorum desem yalan olmaz renginden kullanmına buna ben alışamadım.ferah bir renk olursa ve biraz daha sayfada rahat dolaşabileceğimiz bir tasarım olursa daha çok sevinirim. ben etkileniyorum..Üzgün( şimdiden kolay gelsin.merakla bekliyorum. çok iyi düşünmüşsünüz.. ben görünmez omak istemiyorum:))

"zambaklar en ıssız yerlerde açar,
ve vardır her vahşi çiçekte gurur."
serinselvi
Administrator
Yazar

« Yanıtla #3 : Aralık 30, 2010, 11:15:16 ÖÖ »

Umuyoruz yeni tasarım her yönüyle sizleri hoşnut eder. Şifre sorununuz ilginç, panel sadece size özel bir giriş tekniği mi üretti acaba, sevgili monaroza? Gülümseme
Şafak Çelik
Yazar
**

« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2010, 11:15:18 ÖÖ »

yeni yılın hepimize yeni öyküler, yeni şiirler, yeni romanlar, yeni fotoğraflar, yeni tasarımlar Gülümseme, yeni resimler, yeni anlayışlar elbette sağlık, huzur, yeni fikirler getirmesi dileğiyle,

mutlu yıllar,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: